FCBQ

Es compliquen la promoció

Copa Catalunya fem. (permanència). Dos triples provoquen la remuntada visitant

bencriada 70 sese 73

BENCRIADA:N. Trabal (9), Llagostera (15), Cantero (2), Valera i Duch (6) –cinc inicial–; Gallegos, Ribes (7), H. Trabal (28), Thió (3), Serrinat, Compte. 4 triples: 2 Llagostera, 1 Ribes, 1 H. Trabal. 12/21 en tirs lliures. 20 faltes. Eliminades: Llagostera i Duch.SESE:Santiago (4), Vega (18), Rueda (21), Rodríguez (8) i Barceló (15) –cinc inicial–; Horti (1), Altieri (6), Rivera, Barral, Rosell. 8 triples: 4 Rueda, 2 Vega, 2 Barceló. 9/16 en tirs lliures. 22 faltes. Eliminada: Altieri.PARCIALS:13-14, 16-15, 18-15 i 23-29.

El Bencriada es va complicar ahir la vida amb vista a evitar la promoció de descens en un partit que tenia gairebé guanyat a poc per al final. El matx va ser molt igualat, entre dos equips molts similars quant a potencial.

Tots dos van provar defenses alternatives els tres primers quarts, amb defensa individual i zona 3-2 dels visitants i pressió i zona 2-1-2 de les banyolines. En l'intercanvi de cistelles van destacar les germanes Trabal, que ahir van portar amb encert el pes anotador del conjunt de Sandra Ventura.

Va ser en el darrer quart quan es va decidir tot, amb el marcador prou incert. A dos minuts i mig per al final, el Bencriada tenia el triomf gairebé assegurat amb vuit punts d'avantatge (68-60). A partir d'aquí, dos triples del SESE van provocar els dubtes i l'ansietat en les locals, que no van saber seleccionar bones opcions en atac.

A falta de vuit segons i amb tres punts de desavantatge, el Bencriada va atacar per intentar posar una pilota interior, però sense encert, ja que no van poder arribar ni a llançar. La pilota va sortir per la banda i la possessió va passar a mans de les barcelonines, que van aconseguir la victòria.