Eurolliga

Una multa i a treballar

Eurolliga. El Panathinaikòs tanca l'episodi de la tornada amb bus sense decisions dràstiques

El Panathinaikòs va emetre un comunicat en el qual donava per tancat l'episodi de la tornada amb autobús d'Istanbul després que l'equip fos escombrat pel Fenerbahçe (0-3) amb una reunió entre la direcció del club i Xavi Pascual, celebrada ahir a la tarda, ja a la capital grega on el gros de l'expedició va arribar al voltant de les set del matí després de setze hores a la carretera.

Segons la notificació, “pel seu [Pascual] desig de guanyar un altre títol i pel respecte als fans i també pels contractes dels jugadors, es va decidir conjuntament [club i Pascual] no rescindir els contractes” de Mike James, Chris Singleton, Kenny Gabriel i Antonis Fotsis, els quatre jugadors que es van negar a tornar amb autobús i que van fer-ho pel seu compte amb avió. També es deia que el fet que el propietari, Dimitris Giannakopoulos, decidís que l'equip tornés en autobús no tenia a veure amb el fet de no haver-se classificat per a la final a quatre, sinó “pels continuats incidents de falta de disciplina i professionalisme per part d'alguns jugadors i la indiferència i la rendició incondicional d'alguns d'ells en el tercer partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)