FCBQ

Surt cara en un final agònic

Copa Catalunya fem. (ascens). La zona de les grupistes va aturar la remuntada local

TERRASSA 57 geieg 58

JE TERRASSA:Xairó (13), Silva (4), Arús (18), Soumah (2) i Iglesias (8) –cinc inicial–; Domínguez (3), Fontanet, Ricart (4), Diao (7), Comas i Canudo. 7 triples: 4 Xairó, 2 Arus i 1 Domínguez. 10/21 tirs lliures. 21 faltes. Eliminada: Soumah.GEIEG GAESCO GVC:Gallegos, Pairó (6), Jòdar (13), Ivorra (2), González (12); Bou (7), Serra (7), Bartolí (6), Ripoll (3), Comella (3). 5 triples: 2 Jòdar, 1 Comella, Serra i Ripoll. 6/13 t. ll. 17 faltes.PARCIALS:11-11, 13-23, 16-10 i 17-14.

Victòria a domicili en la penúltima jornada del GEiEG Gaesco GVC, que va haver de suar fins al darrer minut contra un rival competitiu. La intensitat inicial de les gironines les va impulsar en el marcador, tot i la zona rival cinc minuts després de començar. L'encert va arribar al segon quart, a més de punts de contraatac en superioritat, que van donar un interessant marge al descans per a les de Joan Pau Torralba (24-34).

A la represa tot es va complicar quan les locals van posar una marxa més. El GEiEG va perdre vuit pilotes –moltes en primera línia– davant un rival tancat. Els triples de Xairó també van fer mal i en el quart quart, fins a un triple impossible de Comella, les gironines no van veure la llum. Torralba va tornar a recórrer a la pissarra amb una mixta sobre Xairó i Silva i la remuntada es va aturar. En la possessió final, el Terrassa no va saber anotar.