ACB

L'MVP, per a Llull

Lliga Endesa. El base del Madrid, elegit de forma unànime, ha superat Edwin Jackson i Shermadini

Tres dies després de recollir a Istanbul el guardó d'MVP de l'Eurolliga, Sergi Llull va rebre ahir també el de Lliga Endesa. El base del Madrid va ser triat per unanimitat, amb la màxima puntuació d'afició, periodistes, jugadors i entrenadors. En total, 100 punts. El segon va ser Edwin Jackson (Movistar Estudiantes), amb 45, i tercer, Giorgi Shermadini (MoraBanc), amb 35.

El balear, que succeeix Bourousis, ha fet una temporada regular esplèndida i ha acabat segon en anotació (16,1), quart en valoració (16,7), quart en assistències (5,3) i vuitè en triples (2,2 per partit). A més, ha estat MVP quatre jornades. “El secret és no conformar-te mai, i ara tenim un objectiu molt bonic que és revalidar el títol de lliga”, va destacar ahir Llull.

Assemblea amb avenços

Ahir també va tenir lloc a Madrid l'assemblea extraordinària, que no va servir per clarificar el futur quant a ascensos, descensos i condicions d'accés. Això sí, s'intensificaran les converses amb el CSD i la FEB per arribar aviat a un acord. A tot això, els clubs van donar l'autorització a l'ACB per renovar els acords amb Endesa –aquí, per quatre anys més– i amb Movistar. En la reunió, van ser-hi tots els clubs (17), inclosos els quatre que van anar-se'n de la reunió de treball de fa uns dies (Barça, Baskonia, Unicaja i Madrid).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)