ACB

Que no sigui l’últim

Lliga Endesa. El MoraBanc confia que la seva fortalesa a casa l’ajudi avui (20 h, #0) a tombar el Madrid i enviar la sèrie al desempat

Si el MoraBanc pretén que no acabi encara avui el seu trajecte aquest curs, ha d’oblidar el partit de dimecres i recuperar les virtuts que l’han conduït fins aquí. També és cert que, a la Bombonera, l’equip és un altre, com ha quedat palès en fase regular (15-2). A més, avui (20 h, #0) s’espera que hi hagi un ple absolut al pavelló, amb ganes de tombar el gran favorit i forçar-li un tercer i definitiu partit, diumenge a Madrid.

Més enllà de la producció de Shermadini –sempre efectiu quan té la pilota a les mans–, el que li cal a l’equip de Joan Peñarroya és apujar la intensitat defensiva i no facilitar les coses a un rival que, quan pot córrer i dominar el ritme, és inaccessible. El tècnic del Madrid, Pablo Laso, s’ha afanyat a advertir de la perillositat andorrana a la seva pista perquè el +31 de dimecres no generi relaxació entre els seus jugadors. De cara a la cita d’avui, continuen de baixa en els del Principat Burjanadze i Nacho Martín. Per part del Madrid, no ha viatjat Jeff Taylor, amb molèsties a l’espatlla, després d’un xoc amb Antetokounmpo.

*Segon partit
Avui
MoraBanc - Madrid 20 h (0-1)
Iberostar - Unicaja 22 h (0-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)