ACB

El MoraBanc Andorra resisteix (89-77)

Lliga Endesa. Es desfà per fi del Madrid i diumenge jugarà el desempat a domicili

El MoraBanc és un altre a la seva pista. Aliè al que havia passat 48 hores abans a Madrid (adobat per -31), l’equip del Principat ha superat en tot el rival i la sèrie de quarts de final es decidirà diumenge a la tarda (19.15 h) al WiZink Center de Madrid.

Els andorrans, que han assolit la primera victòria en play-off de la seva història, han agafat el timó del partit al segon quart quan, al seu treball al darrere s’hi ha afegit l’encert. Un encert que el Madrid no tenia i que el condicionava, malgrat dominar el rebot a les dues anelles. Amb tot, a la mitja part, l’avantatge era blanc (35-39) perquè amb molt poc –una certa ingerència arbitral i la irrupció de Carroll– produïa.

A la tornada de vestidors, el MoraBanc ha apujat el to en tots els sentits i, a més, els seus dos puntals han tret el cap: Shermadini, dominant la zona i Albicy, el tempo, afegint-hi anotació. El resultat ha estat un +10 a final de tercer quart (69-59, amb un 34-20 de parcial). L’equip andorrà s’estava trobant a gust i els relleus de la banqueta (Schreiner, Stevic) han estat tant o més productius i la diferència s’ha eixamplat fins que el 85-68 (36’) ho ha deixat tot ja resolt. Festa completa al Principat, en el que ha pogut ser el darrer partit a casa d’una temporada per emmarcar. En el MoraBanc, 19 punts de Shermadini i 15 d’Albicy i Stevic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)