FEB

El Quart es reforça amb Albert Coderch

Bàsquet. EBA. L’aler ha estat els darrers anys a la Universitat de Webber (Estats Units)

Amb el canvi a la banqueta com a novetat –Carles Ribot rellevarà Albert Brea–, el Quart ja està tancant reforços per encarar la seva cinquena temporada consecutiva a EBA. El primer és Albert Coderch (1994). Natural de Sant Joan Les Fonts, l’aler ha estat els darrers anys als Estats Units, a la Universitat de Webber (Florida), combinant bàsquet i estudis. Abans, havia estat en el Sant Josep, a les categories inferiors i a l’equip d’EBA. En aquella etapa havia coincidit amb Ribot, fet que ha estat cabdal per reclutar-lo. A banda de Coderch, hi ha cinc peces més que han confirmat la seva continuïtat. Es tracta de Pau Vila, Edu Camós, Moisès Martorell, Martí Serra i Èric Jiménez.

A falta de saber com es resolen els casos pendents –Albert Masllorens, Brad Kanis i Miquel Lozano–, el tècnic té la intenció de fer tres fitxatges més, un base i dos pivots, que ajudin a pal·liar les dues baixes ja confirmades, les de Jordi Bataller (retirat) i Rafa Dos Santos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)