FEB

El Martorell, a LEB Plata

FEB. El club anuncia que jugarà en la tercera categoria estatal perquè complirà amb els requisits necessaris. Serà filial del Manresa

El Martorell ha fet oficial que el curs vinent jugarà a la LEB Plata, que és la categoria que es va guanyar a la pista. El club es va reunir al final de la temporada amb l’Ajuntament de la ciutat per buscar el suport econòmic necessari per poder fer front al salt de categoria, i ahir van certificar als despatxos el que es van guanyar a la pista en la fase d’ascens de Madrid. El tècnic continuarà sent Adrià Alonso, que ha renovat el seu contracte. Ara és l’hora de començar a construir l’equip. Qui no continuaran són Rubén Morales, que ha fitxat per l’Esparreguera de copa Catalunya; Cristian Oliva, que ha anat al Castelldefels a EBA, i Adrià Retrés, que va al Cerdanyola també d’EBA. Mario Fuentes es retira. En les pròximes hores es parlarà amb els jugadors que es vol que renovin, com David Jofresa, i també caldrà saber quins jugadors cedeix el Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)