ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La Penya hi va fort per Jordan

Lliga Endesa. Confia que la proposta a l’alça que li ha fet l’ajudarà a descartar ofertes econòmicament millors. El cas de Sàbat, Bogdanovic i Gielo, tots subjectes a tempteig, és diferent

El Divina Joventut vol que Jerome Jordan (2,15 m, 1986) sigui el puntal sobre el qual edificar el joc interior de la temporada vinent. En conseqüència, li ha fet arribar una proposta de millora de contracte confiant que serà prou argument per descartar propostes millors que li puguin arribar. El club aspira a aconseguir que el jugador es comprometi aviat i, en tot cas, parteix de la idea que el factor decisiu serà la voluntat del jugador, més que no pas els diners.

Jordan, que va arribar a l’octubre, ha liderat la Penya en valoració (13,7), rebots (5,6), taps (0,8) i faltes rebudes (3,9) i ha estat el segon màxim anotador (10,4). Ha marcat la diferència i ha donat solidesa al joc interior.

El Joventut també ha portat al tempteig Bogdanovic, Gielo i Sàbat. Ho ha fet perquè els vol renovar, tot i que les circumstàncies són diferents que en el cas de Jordan. En el cas de Bogdanovic, el seu salari no pot augmentar. De Gielo es valora la relació rendiment/cost i, en el cas de Sàbat, tot depèn de l’oferta que pugui dipositar l’Obradoiro a l’ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)