ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

El Joventut ‘fitxa’ Jerome Jordan

Lliga Endesa. La Penya s’assegura la continuïtat d’un pilar clau, sempre que no marxi a jugar fora de l’ACB

Després del disgust amb la marxa de Sàbat a l’Obradoiro, la Penya agafa aire. Jerome Jordan, que ha de ser el pal de paller del Joventut, no va presentar cap oferta de l’ACB i d’aquesta manera queda renovat automàticament un any més amb el club. L’aposta econòmica de la Penya ha estat important, però tenint en compte el rendiment que ha donat i la manca de pivots a Europa dona una certa tranquil·litat. Això sí. L’acord és sempre que el jugador no vulgui jugar fora de l’ACB, ja que llavors podria marxar lliurement. Jordan va aterrar a mitja temporada a la Penya tot i que el club ja l’havia volgut fitxar a l’estiu. La seva arribada va donar estabilitat al joc del Divina Joventut per la capacitat d’intimidació (quasi un tap per partit) i l’aportació (10,4 punts, 5,58 rebots i 13,7 de valoració per partit). La Penya, per tant, ja té amb contracte Dimitrijevic, Ventura, Vidal, Nogués, López-Arostegui, Jordan, Bogdanovic i Gielo. D’altra banda, ahir es va acabar el dret de tempteig. L’ICL Manresa i el Barça Lassa no van posar-hi cap jugador i el MoraBanc només Shermadini, que ha marxat a Màlaga.

Gielo renova dos anys i Bogdanovic, un

La Penya va deixar encarrilat ahir en un sol dia el joc interior del curs vinent. Amb Jordan com a referent es va assegurar la continuïtat dels dos quatres de l’equip: Luka Bogdanovic i Tomas Gielo. En el cas del serbi, que ha acabat amb 11 punts de mitjana i un 41 per cent en triples, signa un any més de contracte mentre que el polonès (4,6 punts de mitjana), en qui tenen moltes esperances dipositades, ho fa per dos anys. D’aquesta manera els dos jugadors continuaran de verd-i-negre si no marxen a jugar a un altre país. En el cas de Gielo a final de temporada va intentar la possibilitat de jugar en un equip d’Eurolliga però no ha rebut cap proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)