ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Pau Ribas està de pega

Lliga Endesa. Li va caure un company a sobre, va trencar-se en part el lligament lateral intern del genoll dret i estarà sis setmanes de baixa

L’infortuni no deixa en pau Pau Ribas. L’escorta del Barça Lassa s’havia incorporat a la concentració d’Espanya a Benahavís (Màlaga) diumenge passat, com un dels setze escollits per Sergio Scariolo, i es prenia la convocatòria com el punt de partida per agafar ritme. Tot just acabava de superar una greu lesió que li va fer perdre’s gairebé tota la temporada passada. A finals d’octubre, es va trencar el tendó d’Aquil·les del peu esquerre, a Belgrad.

Ahir al matí, en una acció fortuïta durant l’entrenament, a Ribas li va caure un company a sobre i es va fer un trencament parcial del lligament lateral intern del genoll dret. Segons el comunicat de la FEB, el badaloní abandonarà la concentració de manera imminent. “Que per pura mala sort algú et caigui a sobre i et lesionis és dur... Però, sentir que la teva lesió de nou mesos està superada no té preu”, va escriure el mateix Pau Ribas en el seu compte de Twitter, en un missatge d’optimisme.

No hi ha marcat cap termini oficial, però es calcula que estarà un mínim de sis setmanes de baixa. Això provocarà que sigui difícil que pugui arrencar la pretemporada amb la resta del primer equip del Barça Lassa i, fins i tot, es perdi els primers amistosos de pretemporada. Tot plegat ho marcarà la seva evolució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)