ACB

bàsquet

joventut

Jordan, un any més

Lliga Endesa. El Divina Joventut s’assegura la continuïtat del pivot jamaicà, cabdal en la permanència verd-i-negra la temporada passada

Moviment de pes per al Divina Joventut. El club verd-i-negre va fer pública ahir la renovació per una temporada de Jerome Jordan. El pivot de Jamaica (2,15m, 1986) va arribar amb el curs començat –en concret, al principi de novembre i amb la Penya vora el descens (1-5)–, i va ser clau perquè l’equip se salvés. De fet, va ser el més valorat de l’equip (13,7). Va fer 10,4 punts (59% en tirs de dos) i va agafar 5,6 rebots en 22 minuts de mitjana en la Lliga Endesa. Amb la seva continuïtat, Diego Ocampo assegura presència i intimidació a la zona, també per dotar de fiabilitat el treball defensiu.

Prenent cos

A poc a poc, la plantilla pel curs que ve va prenent cos i ja són vuit les peces confirmades. En la línia exterior, Dimitrijevic, López-Arostegui, Ventura, Vidal, Nogués i Ruoff, i en el joc interior, Birgander i Jordan. El fet que l’últim sigui cotonou permet a la direcció esportiva tenir encara una plaça d’extracomunitari lliure. L’altra és ocupada per Ruoff.

El següent pas per al Divina Joventut seria oficialitzar la renovació de Gielo, amb el qual hi ha un principi d’acord per dues temporades. Més complicat és que continuï Bogdanovic. La Penya l’havia estacat a partir del dret de tempteig, però el serbi acaba de ser pare i ara vol prioritzar no moure’s del seu país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)