Eurolliga

El contingut i la forma

Eurolliga. La millor competició del continent ha concretat la immensa majoria (40%) dels seus 97 fitxatges d’altres equips de la lliga i només set de l’NBA

Queden serrells, alguns d’importants, com ara el pas d’Adam Hanga del Baskonia al Barça, però la immensa majoria dels fitxatges d’Eurolliga estan concretats. Un Top 16 en el qual set equips tindran entrenador nou: Prigioni per Sito Alonso al Baskonia; Alimpijevic per Radonjic a l’Estrella Roja; Sito Alonso per Bartzokas al Barça; Neven Spahija per Arik Shivek al Maccabi; Pianigiani per Repesa al Milà; Vidorreta per Pedro Martínez al València, i Bartzokas per Ivanovic al Khimki.

Pel que fa als jugadors, només set provenen de l’NBA, sent Sergio Rodríguez (CSKA) el que tenia més protagonisme (22,3 minuts). A l’altre costat, n’han marxat onze a la lliga nord-americana. El gros principal de novetats (39), un 40%, el formen jugadors que han deixat un equip d’Eurolliga per anar a un altre. El Maccabi, el Milà i el Khimki són els més sacsejats. A més del tècnic, els israelians han fitxat deu jugadors, i els italians i els russos, vuit. En canvi, el Madrid i el vigent campió, el Fenerbahçe, són els que menys coses han tocat. Quatre novetats per banda, més significatives en el cas dels turcs, que han perdut els seus dos jugadors diferencials, Udoh i Bogdanovic.

7
equips
han canviat de tècnic: Baskonia, Estrella Roja, Barça, Maccabi, Milà, València i Khimki.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)