FCBQ

Bàsquet

Lliga Catalana

Una semifinal força atípica

Lliga Catalana. Són baixa Blazic, Karnowski, Burjanadze, Gielo, Gudul, Nogués, Vidal i Rouff, i són dubte per molèsties Walker i Jelinek

El que inicialment havia de ser un partit amistós del prestigiós torneig de Sant Julià de Vilatorta s’ha hagut de convertir en una semifinal de la Lliga Catalana per la manca de dates per poder jugar el partit. El fet que la Penya jugui les eliminatòries prèvies de la Champions League només permetia fer això, i d’aquesta manera el MoraBanc Andorra i el Divina Joventut es jugaran avui (20 h, Esport3) una plaça per a la final. Una final que es jugarà el 26 de novembre, aprofitant una de les finestres de la FIBA a Reus contra el Barça, que s’ha classificat directament per a la final perquè és el vigent campió.

Els dos equips arriben farcits de baixes. El MoraBanc té a l’europeu l’eslovè Jaka Blazic, té lesionat Burjanadze, i el pivot Karnowksi arriba diumenge després que Polònia hagi estat eliminada de l’europeu. És el mateix cas que Gielo, que també s’incorpora a Badalona diumenge. La Penya no podrà disposar, a més, ni d’Omari Gudul –encara sense visat per sortir del Congo– ni tampoc de Vidal, Rouff i Nogués per qüestions físiques. Són dubte per als andorrans Walker i Jelinek. Per als verd-i-negres hi haurà els joves Joel Parra, Pol Molins i Pep Busquets. Serà el retrobament també de John Shurna amb la Penya, on havia jugat. La temporada passada cap dels dos equips va arribar a la final de la Lliga Catalana. El tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, va assegurar ahir que l’equip està en bona línia: “Estem complint segons el previst tota la feina que teníem marcada des del punt de vista físic i tàctic, estem fent bé el procés, vam jugar dos partits que vam guanyar i és millor guanyar que perdre, però el més important és anar fent passos endavant.” Per la seva banda, el tècnic del Joventut, Diego Ocampo, va lamentar la situació de la plantilla: “Al Sergi Vidal i a l’Alex Rouff no els podem forçar però els dos equips tenim baixes, és una pretemporada atípica perquè els equips estem pendents de l’europeu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)