FCBQ

El Quart, ja classificat per a la fase final

Bàsquet. Lliga Catalana EBA. Debut oficial dels saltencs amb derrota contra un rival que després del descans va trencar el partit

salt 44 quart 74

SALT:Wilson (12), Planas (4), Garcia (4), Pons i Gorga (2) –cinc inicial–; Rojas (5), Ferragut (3), Nadal (2), Wimbisi (8), Pujolràs (4) i Piqueras. 11/24 de dos, 4/23 en triples (Wilson, Planas, Garcia i Wimbisi) i 10/23 en lliures. 31 rebots (7 Wimbisi), 4 assist. (2 Piqueras) i 16 val. (7 Wilson i Wimbisi).QUART:Zniteka (9), R. Serra (13), M. Serra (5), Jiménez (5) i Martorell (4) –cinc inicial–; Palol (11), Coderch (8), Camós (6), Vila (3) i Iborra (10). 21/46 de dos, 8/19 en triples (2 Coderch i Iborra, 1 Zniteka, Palol, M. Serra i Martorell) i 8/13 lliures. 32 rebots (7 Iborra), 11 assist. (5 Vila) i 82 de valoració (15 Iborra).PARCIALS:11-17, 9-16, 7-15 i 17-26.

Feia vuit anys, des de la temporada 2009/10, que el Quart no guanyava un derbi a la pista del Salt. El conjunt de Carles Ribot, que enguany debuta com a tècnic del primer equip quartenc, va trencar ahir aquest malefici, i per trenta punts de diferència, en la segona jornada de la Lliga Catalana EBA. Els visitants es van mostrar com un equip més fet i treballat, i van trencar el partit després del descans (20-33).

Amb aquest triomf, el Quart ja està classificat per a la fase final de la lliga catalana com a primer del grup 2, després de derrotar fa una setmana el Bàsquet Girona.