FEB

Assaig satisfactori

Bàsquet. L’Spar Citylift tanca la preparació amb una victòria sobre el Joventut Les Corts. Colhado debuta i Conde és baixa per precaució

SPAR CITYLIFT 93 J. LES CORTS 58

SPAR CITYLIFT GIRONA:Buch (3), Romeo (8), Oma (10), Traoré (10), Alminaite (27) –cinc–; Martínez (5), Mendy (8), Evans (7), Colhado (4) i Roig (6). 7 triples: 2 Traoré i Romeo i 1 Evans, Martínez i Buch. 7/10 tirs lliures. 13 faltes.JOVENTUT LES CORTS:Garmendia (16), E. Soriano (10), Santamaría (12), Farré (7), Artiga (4), Cordón, Martínez, C. Soriano (4), Taltavull (2) i Garriga. 7 triples: 4 Santamaría, 2 E. Soriano i 1 Farré. 7/8 tirs lliures. 13 faltes.PARCIALS:27-17, 21-12 (48-29); 16-17 (64-46) i 29-12 (93-58).

L’Spar Citylift va tancar a Camprodon la fase de preparació, amb una nova victòria. Ahir, el rival va ser el Joventut Les Corts, de Lliga Femenina 2, en un partit que va servir per continuar el procés de maduració col·lectiu i fer debutar Nádia Colhado. Les d’Èric Surís es planten al punt de sortida de les coses importants –aquest diumenge, la final de la Lliga Catalana– amb un bagatge del tot immaculat (5-0).

El partit no va tenir història i, des del primer moment, l’equip gironí en va marcar la pauta i es va distanciar en l’electrònic. A la mitja part, +19 per l’Spar Citylift. El tècnic va aprofitar per repartir els minuts i alhora introduir aspectes tàctics nous. Sobre l’estrena de Colhado, Surís va destacar que encara li falta ritme: “Va fer un pla físic per arribar bé i es nota, però això no treu que fos el seu primer partit en tres mesos.” La pivot va jugar amb una bena a la mà esquerra –la que li van operar– i no va tenir cap molèstia. Per contra, María Conde no va participar en el duel per precaució. Dilluns es va fer un esquinç al turmell esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)