FEB

Creu al darrer segon

EBA. Zniteka va tenir el triple de la victòria en l’últim instant en un debut en què el Quart mai va estar còmode

QUART 76 ARENYS 78

QUART GERMANS CRUZ:Coderch (11), Camós (3), Vila (10), Iborra (2) i Montalat (2) –cinc inicial–; Zniteka (11), Serra (6), Sima (3), Serra (8), Jiménez (20), Martorell. 18/40 de dos, 10/28 triples (3 Jiménez, 2 Zniteka, Coderch, Serra i 1 Vila) i 10/18 lliures. 29 rebots (7 Jiménez), 14 assistències (4 Jiménez) i 69 de valoració (26 Jiménez).ARENYS:A. Tomàs (6), Heras (5), Parrado (15), Almuni (12) i M. Tomàs (6) –cinc inicial–; Cuevas (16), Tuxford, Grau (16), Zagars (2) i Torres. 19/31 de dos, 9/27 triples (4 Cuevas, 2 Grau i A. Tomàs, 1 M. Tomàs) i 13/19 lliures. 39 rebots (8 Almuni), 12 assistències (7 Grau) i 85 valoració (27 Grau).PARCIALS:18-17, 18-20 (36-37), 18-20 (54-57) i 22-21 (76-78).

La notable pretemporada del Quart Germans Cruz no va poder tenir continuïtat en el debut oficial a casa contra un Arenys que va anar sempre a davant al marcador, això sí, amb petites diferències. I és que els quartencs mai van trobar-se còmodes i amb fluïdesa davant del rival.

La falta de rodatge i sobretot els problemes en el rebot (10 més per als visitants al descans) van ser arguments de pes a la primera part per explicar l’embús ofensiu dels de Carles Ribot, debutant a la banqueta. Les situacions defensives en el bloqueig directe dels maresmencs van fer mal als locals, sempre per sota al marcador electrònic per quatre i cinc punts (36-37 al descans).

Després de la represa, la xerrada de Ribot va tenir efecte. El conjunt gironí va recuperar ritme i sensacions, en un encontre força ajustat. Van ser els visitants Grau i Parrado, sobretot el primer, els que van mantenir molt viu el seu equip gràcies a cistelles clau al límit de la possessió.

En el darrer tram i amb tot en joc, l’Arenys va aconseguir amb dos triples consecutius sentenciar gairebé el partit, marxant de set punts en el marcador a dos minuts del final. El temps mort de Ribot i l’empenta tota la segona part d’un inspirat Eric Jiménez i de Pau Vila van fer possible la remuntada. En la darrera possessió i encara amb 15 segons, Zniteka va poder llançar el triple alliberat. Però no va entrar. Va sortir creu.