FEB

El factor pista no desequilibra

EBA. Tot i el bon partit del Quart, que al darrer període guanyava d’11 punts (60-49), el triomf es va escapar en tres tirs lliures finals de Meruelo

quart 66 sant josep 70

QUART GERMANS CRUZ:Camós (11), Jiménez (10), Martorell (5), Vila (4) i Montalat (4) –cinc inicial–; Zniteka (12), R. Serra (2), Coderch (6), Sima (10), M. Serra, Iborra (2). 12/38 en tirs de dos, 8/30 en triples (2 Zniteka, Sima i Jiménez, i 1 Coderch i Martorell) i 18/26 en tirs lliures. 39 rebots (9 Montalat), 9 assistències (2 Jiménez i Martorell) i 56 val. (8 Coderch, Camós, Sima i Vila).SANT JOSEP DE BADALONA:Fons (15), Ruiz (12), Garcia (4), Bagues (9) i Holland (4) –cinc inicial–; Blat (7), Meruelo (5), François, Truss (2), Prior i Cuesta (12). 19/43 de dos, 4/12 triples (3 Bagues, 1 Fons) i 20/23 lliures. 30 rebots (10 Ruiz), 7 assistències (2 Cuesta i Holland) i 66 val. (17 Ruiz).PARCIALS:17-24, 14-10 (31-34), 17-13 (38-47) i 18-23 (66-70).

Dos partits a casa, dues derrotes. Un estrany bagatge per a un Quart Germans Cruz, que a l’igual que fa quinze dies va competir amb opcions de victòria, i en aquest cas, amb un bon to i sensacions en molts minuts de partit.

La solidesa al darrere dels quartencs ja es va mostrar des del salt inicial, tot i que l’efectivitat en el tir no hi acompanyava. I això ho reflectia el marcador en alguna fase, amb un més 10 pel Sant Josep. Va ser en el segon temps quan es va veure el creixement del Quart, molt intens en defensa. El 31-34 del descans va quedar ràpidament neutralitzat en la represa. Amb 31-42 va arribar la millor versió gironina. Un parcial de 29-7 (60-49) va deixar el triomf encarat en el darrer quart a pocs minuts pel final. Però els canells es van encongir i va haver-hi remuntada. Un triple d’Eric Jiménez posava el 66-67 a 28 segons pel final. Va ser Meruelo des del tir lliure qui va sentenciar a nou segons pel final. Una llàstima.