FEB

Ja saben guanyar

EBA. El Quart, que va sentenciar amb un 0-15 en un darrer quart excel·lent, obté a fora el primer triomf en la lliga

ROSER 49 QUART 62

CB ROSER:Roura (6), Pujades (8), Palau (4), Gavaldà (7) i Palmer (13) –cinc inicial–; Sulleva, Abelló (2), Montalvo, Huertas, Auge (2), Oyanguren (7) i Tubert. 11/24 en tirs de dos, 5/16 en triples (2 Pujades i 2 Gavaldà, i 1 Roura) i 12/15 en tirs lliures. 28 rebots (6 Pujades), 14 assistències i 55 de valoració (16 Palmer).QUART GERMANS CRUZ:Zniteka (1), Camós (15), Sima (9), Vila (7) i Iborra (5) –cinc inicial–; Coderch (17), Serra, Jiménez (4), Martorell (2) i Montalat (2). 24/45 en tirs de dos, 2/14 en triples (Jiménez i Iborra) i 8/13 en tirs lliures. 33 rebots (5 Coderch), 17 assistències i 72 de valoració (24 Coderch).PARCIALS:25-15, 11-19 (36-34), 8-8 (44-42) i 5-20 (49-62)

A la fi ha arribat la primera victòria d’un Quart Germans Cruz, que tot i el bon paper en la Lliga Catalana –classificat per a la final a quatre– i competir en la lliga, encara no sabia el que era guanyar en aquesta competició.

L’inici explosiu dels locals no va enfonsar els ànims dels quartencs, que tot i encaixar tres triples rivals al començament, van mantenir-se concentrats, esperant que els percentatges equilibressin la balança. I així va ser, a partir del segon període, a causa sobretot de l’excel·lent defensa individual dels de Carles Ribot ahir al pavelló Llars Mundet de Barcelona. Un 0-7 de sortida en el segon quart en menys d’un minut (25-22) ho va posar tot en ordre. El Roser va començar a dubtar en atac. El obert 36-34 del descans va deixar pas a certs nervis visitants, producte de les dues derrotes acumulades anteriorment, però res que no es pogués compensar en un darrer període espectacular. Un 0-15 (44-57) de sortida va deixar resolt el matx, amb un gran Albert Coderch. La primera ja la tenen al caseller.