FEB

Reacció per a l’autoconfiança

EBA. Els saltencs canvien de mentalitat i s’apliquen des de l’inici en un partit, sempre controlat i en què van anotar nou jugadors

CORNELLÀ 66 SALT 73

CORNELLÀ:Zamora (7), Raya (11), Joselani, Pilan (10) i Recasens (7) –c. i.–; Lliteras (4), Martínez (6), Serra, Sanmartín (8), Villalón (6) i Farfán (7). 24/48 de dos, 4/21 triples (2 Pilan, 1 Zamora i Recasens) i 6/11 lliures. 35 rebots (11 Raya), 13 assis. (4 Lliteras) i 55 val. (19 Raya).SALT:Ferragut (2), Nadal (8), Planas (5), Wimbish (8) i Merabli (9) –c. i.–; Wilson (14), Rojas, Pons (5), García (6), Gorga, Piqueras (15). 20/37 de dos, 6/20 en triples (2 Wilson, 1 Planas, Pons, Piqueras i Wimbish) i 15/22 lliures. 31 rebots (9 Wimbish), 10 assistències (3 Wimbish i Merabli) i 72 de valoració (16 Piqueras).PARCIALS:16-21, 19-20 (35-41), 13-15 (48-56) i 18-17 (66-73).

Tallada d’arrel. Els saltencs van enterrar els dubtes i les dues derrotes anteriors amb un triomf a domicili, a Cornellà. La mala ratxa, oblidada. De fet, els d’Oriol Verdés eren molts conscients dels problemes mentals i de concentració en els inicis de partit. I això ahir va canviar. Una bona sortida, amb bona defensa de les línies de passada, va provocar talls de pilota i una renda inicial. Wilson posava els punts i l’equip marxava al descans controlant el marcador (més 6, 35-41).

La crisi va arribar a l’equador del tercer quart, amb l’empat a 45. El conjunt visitant va desaparèixer, però només dos minuts. Un temps mort de Verdés va corregir la situació i al darrer període, amb un més 10 d’inici, els saltencs no van patir per assegurar el triomf.