FEB

Tercer quart prodigiós

EBA. Els de Carles Ribot reaccionen després del descans accelerant el partit, amb 28 punts en el tercer període i una millora defensiva

quart 88 castelldef. 76

QUART GERMANS CRUZ:Coderch (7), Jiménez (8), Martorell (14), Vila (14) i Montalat (10) –cinc inicial–; Zniteka (15), R. Serra (4), Camós (8), Sima (7), M. Serra (1). 24/48 en tirs de dos, 8/20 en triples (4 Martorell, 2 Zniteka, 1 Coderch i Vila) i 16/19 en tirs lliures. 34 rebots (7 Montalat), 14 assistències (4 Jiménez) i 95 de valoració (21 Vila).CASTELLDEFELS:Carrasco (2), Sesé (13), Zanca (8), Olmedo (3) i Boronat (26) –cinc inicial–; Torres (7), Oliva (4), Blanco (7) i Gómez (6). 27/47 en tirs de dos, 5/21 en triples (3 Boronat, 1 Torres i Blanco) i 7/12 en tirs lliures. 30 rebots (9 Zanca), 8 assistències (3 Oliva) i 69 de valoració (20 Boronat).PARCIALS:18-23, 17-16 (35-39), 28-15 (63-54) i 25-22 (88-76).

Segon triomf en 48 hores. El Quart Germans Cruz treu màxim rèdit al cap de setmana després de doblegar ahir el Castelldefels en una gran segona part. L’única nota negativa, la lesió al genoll de Montalat.

Els quartencs van patir de valent en la primera meitat. Tous, freds i desconnectats en l’inici, els de Ribot van encaixar 15 punts de Boronat en el primer quart. Amb un ritme controlat i amb molt joc estàtic, els locals només van poder escurçar distàncies fins al descans amb un inquietant 35-39. Per sort, la reacció, i ben grossa, va arribar en la represa. L’agressivitat va augmentar i, al darrere, el Quart va apujar línies. L’equip va a començar a córrer i el rival va desaparèixer (28-15) en un tercer període fabulós. Tot i que els visitants es van posar a un punt a vuit minuts del final, el Quart no va patir per la victòria contra un rival que va acabar asfixiat.