ACB

bàsquet

joventut

La Penya del futur

Lliga Endesa. El Joventut renova tres peces del planter: Parra (2023), Busquets (2021) i Molins (2021); Ventura, Neno, López-Arostegui, Nogués i Birgander, amb contracte

L’aturada de la lliga arriba amb calma esportivament parlant per al Joventut i també amb una notícia plena d’optimisme. La Penya va fer oficial ahir la renovació d’una sola tacada de tres dels puntals del bàsquet de base: Joel Parra (fins al 2023), Pep Busquets (fins al 2021) i Pol Molins (fins al 2021). Els tres jugadors van fer la pretemporada amb l’equip i dos d’ells (Parra i Molins) van debutar oficialment en competició europea. El projecte, doncs, del club a mitjà i llarg termini sembla assegurat, sempre que altres clubs no els prenguin jugadors. A aquestes tres peces (juguen al vinculat de la lliga EBA i Parra també al júnior de la Penya) s’hi ha d’afegir que Xabi López-Arostegui té contracte fins al 2019; Neno Dimitrijevic, fins al 2021; José Nogués ha allargat el seu acord fins al 2020; Simon Birgander, fins al 2020 i el capità de la Penya, Albert Ventura, aquest any més un altre. El club verd-i-negre ha assegurat la Penya del futur. I, ara mateix, també té un tècnic com Diego Ocampo que per a ells és perfecte.

Vidal: “El Xabi em recorda a mi”

Sergi Vidal i Xabi López-Arostegui es van concentrar ahir amb la selecció espanyola. El veterà verd-i-negre és contundent quan parla del seu company: “Ha arribat a la selecció i ha arribat per quedar-s’hi, té talent, futur i és un gran jugador. Vidal diu que la tipologia de jugador el recorda a ell: “Per com juga i com és, em recorda a mi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)