ACB

El MoraBanc, agafat amb pinces per a la final

Lliga Catalana. Disposa de només set peces del primer equip per jugar diumenge a Reus

Sense cap mena de dubte, l’edició d’enguany de la Lliga Catalana és la més atípica dels últims anys. L’única semifinal –el MoraBanc va eliminar el Joventut i el Barça Lassa en va quedar exempt– es va jugar el 8 de setembre i la final tot just es farà aquest diumenge a Reus (12.30 h), aprofitant l’aturada de la Lliga Endesa per la primera de les finestres FIBA.

L’equip andorrà està sota mínims i haurà d’afrontar la cita amb únicament set jugadors de la primera plantilla (Guille Colom, Jelinek, Walker, Shurna, Copeland, Stevic i Diagne). A les baixes per lesió de Burjanadze i Jankovic, també s’hi han de sumar els convocats amb les seleccions. Es tracta d’Albicy (França), Jaime Fernández (Espanya), Blazic (Eslovènia) i Karnowski (Polònia). Tot plegat provoca que Joan Peñarroya disposi tan sols d’un base (Colom), maldecap que s’agreuja si es té en compte que els dos del filial d’EBA (Sandro Gacic i Víctor Aguilar) es troben ara lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)