Eurolliga

Dues dècades de l’11

L’enfrontament d’aquest vespre entre el Barça i el Maccabi serà també el de l’aniversari de Juan Carlos Navarro (Sant Feliu de Llobregat, 1980), que avui fa exactament vint anys va debutar amb el primer equip.

L’estrena va arribar en el partit de lliga de la tretzena jornada de la temporada 1997/98, contra el Granada de Pedro Martínez. En un enfrontament resolt del costat del Barça (99-75), Joan Montes, el tècnic blaugrana –feia dues jornades que havia substituït Manel Comas–, va donar quasi onze minuts de joc (10:43) a Navarro, dos en la primera meitat i la resta en el tram final del partit. En aquest temps, l’escorta, que entrava al camp per substituir Sasha Djordjevic, va fer 10 punts (2/3 de 2 i 6/9 tirs lliures), va agafar 2 rebots, va donar una assistència i, anunciant el que vindria, va provocar cinc faltes. Navarro va fer el que li va venir de gust i el Palau, àvid de jugadors formats al club, va ovacionar-lo de valent.

L’homenatge d’avui arrencarà 11 minuts abans de l’inici del partit, amb sorpreses per al públic i especialment per al protagonista. Els companys del capità portaran una samarreta commemorativa i a la graderia es farà un mosaic amb els colors del Barça amb fotografies de Navarro al dors.

Serà especial i vull que coincideixi amb un bon partit i una victòria de l’equip. I que la gent s’ho passi bé
Juan Carlos Navarro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)