FCBQ

El Palamós guanya i suma la quarta victòria

PALAMÓS 68 BERGA 54

CE PALAMÓS:Juanola (15), Ferré, Ayachi (15), García (5), Jordà (18) —cinc inicial—; Latorre, Marcos (6), Iruela (2), Serra (5), Puyol (2), Ruiz. 9 triples: 3Jordà, 2 Juanola i 1 Ayachi, Garcia, Serra i Marcos. 11/15 en lliures. 14 faltes. Eliminat: Latorre.SANTA EUGÈNIA DE BERGA:Gómez (5), Comas (14), Roquer (5), Vilamú (2), Armenteras (3) –cinc inicial–; Serrat (13), Subiranas, Parareda (3), Rovira, Freixas, Camprubí (9), Pujadas. 8 triples: 3 Serrat, i 1 Gómez, Comas, Armenteras, Parareda i Camprubí). 6/14 en lliures. 17 faltes.PARCIALS:17-14, 12-7, 23- 18 i 16-15.COMENTARI:Victòria del Palamós, quel va portar el ritme del partit. L’enfrontament va començar amb un intercanvi de cistelles que va afavorir els locals (17-14). En el segon període, les defenses van millorar i el ritme anotador es va frenar (12-7). Ja en el tercer quart, els locals van agafar un avantatge de 13 punts (52-39) que va saber gestionar en l’últim quart, fins al definitiu 68-54.