FEB

No entren al partit

EBA. La diferència de faltes i tirs lliures no va deixar opció al Quart, que va patir l’actuació de Drakeford (32 de valoració)

quart 83 mataró 99

QUART GERMANS CRUZ:Zniteka (15), Coderch (7), Sima (15), M. Serra (3) i Martorell (3) –cinc inicial–; Palol (1), R. Serra (4), Camós (6), Jiménez (21), Vila (6) i Montalat (2). 21/42 en tirs de dos, 12/27 en triples (4 Jiménez, 2 Zniteka i Vila, 1 Coderch, Sima, M. Serra i Martorell) i 5/10 en tirs lliures. 18 rebots (4 Jiménez), 12 assistències (4 Jiménez) i 57 de valoració (21 Jiménez).MATARÓ PARC BOET:Drakeford (28), Canals (7), Naharro (10), Franch (9) i Forcada (20) –cinc inicial–; Vázquez (2), Hermoso (5), Corella (3), Salmeron i Mañés (15). 17/25 en tirs de dos, 11/22 en triples (5 Forcada, 2 Mañés, 1 Canals, Naharro, Corella, Franch) i 32/40 en tirs lliures. 26 rebots (9 Drakeford), 13 assistències (5 Canals) i 112 de valoració (32 Drakeford).PARCIALS:34-31, 21-22 (55-53), 12-24 (67-77) i 16-22 (83-99).

Derrota del Quart Germans Cruz, que ahir va haver de lluitar a la pintura contra el físic Drakeford (32 de valoració) i contra el criteri arbitral. “En vint anys com a tècnic mai m’havien assenyalat divuit faltes més que el rival, ni havia rebut trenta tirs lliures més”, va explicar ahir Carles Ribot, entrenador quartenc.

I això que les coses van començar força bé per als locals, que van marxar de 10 punts als cinc minuts. Dos triples del visitant Forcada van salvar els mobles per al Mataró, que frenava l’hemorràgia al final del primer quart (34-31) després d’un 0-8. En el segon període el ràpid bonus per als visitants els va permetre estar dins el partit contra un Quart que controlava els espais i el joc. En la represa i després d’un inici fred, els maresmencs es van mostrar més concentrats i aprofitaven també alguna recuperació per marcar distàncies.

Un 0-6 a dos minuts del final del tercer quart va marcar el matx. Tot i el 5-0 inicial en el darrer període (72-77), els visitants van saber aprofitar la línia de tir lliure per mantenir amb ofici el marge davant un Quart que en aquestes circumstàncies no va poder entrar en el partit.