ACB

No hi ha manera

Lliga Endesa. Segueix la maledicció a domicili d’un MoraBanc Andorra, que perd a la pròrroga després de remuntar 21 punts a La Fonteta

La derrota lluny del Principat del MoraBanc comença a ser crònica. Aquest migdia no ha aprofitat les quatre derrotes seguides d’un València amb l’infermeria plena. Ha encaixat a la pròrroga la cinquena derrota en cinc partits fora de casa, mostrant dues cares ben diferents: una desastrosa a la primera meitat i una a la segona força competitiva.

El 21-7 després d’un 11-0 i tres triples seguits i lliurats del València han trencat el partit. Només el ja internacional Jaime Fernández ha salvat els mobles, maquillant un primer quart per oblidar 26-16. Al segon un 13-3, amb tres triples més dels valencians, han deixat tocats als andorrans (39-19).

A la represa l’Andorra, amb dos bases i un Diagne excitat, ha tret l’orgull amb un 0-8 (48-38). Blazic ha aparegut i l’equip, amb desig, a cinc minuts pel final s’ha posat a quatre (62-58). La remuntada l’ha culminat Jelinek a vuit segons pel final, forçant la pròrroga. Al temps afegit Blazic i San Emeterio han protagonitzat el duel. Amb 86-84, l’eslovè ha fallat un contraatac, mentre Green, ‘absent’, ha fet el tir guanyador. Amb 89-87 Fernández i Stevic han fallat dues darreres opcions per empatar. Tot plegat, massa tard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)