FEB

Bàsquet

Lliga Femenina

L’Spar Citylift Girona serà cap de sèrie en la copa

Lliga Femenina. Ha derrotat el Zamarat per 89-50 i s’assegura la segona posició al final de la primera volta. L’Snatt’s Sant Adrià i el Cadí la Seu es jugaran el bitllet en l’última jornada

L’Spar Citylift Girona s’ha imposat aquesta tarda al Quesos el Pastor de Zamora (89-50) i ha aconseguit la condició de cap de sèrie en la copa (19 al 21 de gener, a Saragossa o Valladolid). El partit ha estat tan plàcid que una arrencada molt consistent de les gironines (23-3, 7’) ha aclarit ràpidament les coses. A la mitja part l’Uni guanyava 43-20 i al final del tercer quart, per 66-34.

Ahir l’Snatt’s Sant Adrià va perdre a la pista del Ferrol (70-62) un partit que si hagués guanyat li hauria donat la classificació per a la copa. L’equip de Fabián Téllez continua tenint possibilitats. De fet, depèn d’ell mateix i si guanya l’Araski dissabte vinent, jugarà el torneig. També conserva una petita possibilitat el Cadí la Seu, que divendres va aconseguir un triomf molt valuós i meritori a la pista de l’Araski (65-77). En el seu cas, probablement en farà prou derrotant el Gernika però caldrà esperar el basket average. De moment el del Cadí és dels millors entre els implicats.