ACB

El MoraBanc cedeix a casa contra el Baskonia (94-97)

Lliga Endesa. Jaime Fernández i Blazic han tingut dos triples per forçar la pròrroga

Després de quasi dos mesos, el MoraBanc ha perdut un partit a La Bombonera. Ha estat el Baskonia, l’equip que té la millor ratxa d’enguany a la Lliga Endesa –sis triomfs consecutius–, el que ha assaltat el Principat. Amb tot, els tricolor han perseguit la victòria incansablement fins el final i han tingut dos triples (Jaime Fernández i Blazic) per forçar la pròrroga. La desfeta els deixa ara a dos triomfs del tall de la copa a falta de cinc jornades.

El principi de partit ha estat governat pel Baskonia, amb Poirier dominant la pintura i els tricolor sense energia, amb badades impròpies en defensa. L’aparició en pista de la segona unitat ha donat un altre aire a l’equip, que ha llimat diferències a còpia de millorar les prestacions al darrere i en el rebot. Ho ha patit l’atac basc, si bé l’encert de Granger (8 punts només sortir) li permetien mantenir-se al capdavant al final de primer parcial (17-21). No seria així en el segon ja que, entre el ritme viu imposat per Albicy i la feina de Diagne, sobretot en el rebot d’atac, l’han propulsat (30-26, 15’). El Baskonia, tot i haver de reservar Poirier per tres faltes prematures, s’ha mantingut a prop gràcies als rèdits que li donaven les segones opcions (42-42 a mitja part).

L’inici de tercer quart ha estat un calc del primer amb el Baskonia tibant la corda, amb Poirier de protagonista (44-55, 25’). Però, si una cosa té el MoraBanc és fe. I no s’ha rendit ni llavors, ni quan els visitants s’han tornat a distanciar, amb Shengelia assumint els galons (75-84, 36’). Fins i tot s’ha arribat a posar per davant en l’últim minut (94-92), però els bascos han sabut jugar amb el cap més fred en els darrers instants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)