FEB

Un altre final decebedor

EBA. Quarta derrota consecutiva del Germans Cruz en la lliga, tot i els quinze triples anotats pels quartencs, amb gairebé un 50% d’encert

quart 92 tortosa 100

QUART:Coderch (12), Jiménez (15), Martorell (18), Vila (11), Montalat (11) –cinc inicial–; Zniteka (2), Palol (2), Camós (9), Sima (9), Serra, Agustí (3). 15/31 dos, 15/32 triples (4 Coderch i Martorell, 3 Jiménez, 1 Camós, Sima, Vila, Agustí) i 17/23 lli. 24 reb. (7 Montalat), 21 assi. (6 Vila) i 84 val. (19 Martorell).CANTAIRES TORTOSA:Massarelli, McDonnell (15), Barberá (4), Blau (19) i King (9) –cinc inicial–; Smith (7), Riverol (9), Kindred (28) i Díaz (9). 19/39 en tirs de dos, 12/22 triples (4 Kindred, 3 Blau i Riverol, 1 Díaz i McDonnell) i 26/28 lliures. 31 rebots (8 McDonnell), 14 assis. (3 King i McDonnell) i 110 val. (28 Kindred).PARCIALS:23-23, 31-26 (54-49), 23-27 (77-76) i 15-24 (92-100).

Un altre final en què surt creu. És la trista història enguany del Quart, que, domina els partits amb bon joc però no sap tancar-los. Ahir no va ser l’excepció.

Els de Carles Ribot van tornar a protagonitzar una bona sortida, amb una espectacular anotació. Els deu punts de marge van ser aviat la recompensa a la bona circulació i l’encert (9 triples en la primera meitat), amb un Martorell inspirat des de 6,75. Només errors defensius locals van permetre al Tortosa igualar el primer quart a 23. En el segon, la mateixa dinàmica. Els quartencs van tornar a distanciar-se, però en el darrer minut un triple i una possessió perduda i aprofitada pel rival va permetre als visitants maquillar el resultat en el descans: 54-49.

No hi va haver gaires canvis als vestidors, ja que tot va seguir igual en la represa: el Germans Cruz va escapar-se de 12 punts. La zona visitant va facilitar allargar l’estat de gràcia en el triple dels locals (15, un 47% d’encert). Va ser Kindred qui va ficar en el partit el Cantaires (72-74). Els tirs lliures (26/28 el Tortosa) també hi van ajudar. En el darrer quart, amb set de marge i a poc més de cinc minuts del final, la por escènica va tornar a col·lapsar els locals. Ansietat, canells encongits, remuntada rival i derrota. La quarta seguida.