FEB

Ho té a les seves mans

LEB Or. L’ICL Manresa explota en el segon temps en el derbi i es jugarà ser a la copa de la Princesa a Lleida el 7 de gener; el Prat necessita gairebé un miracle

ICL MANRESA 75 CB PRAT 62

ICL MANRESA:Costa (12), Lundberg (13), Allen (14), Hamilton (5), Trias (18) -cinc inicial-, Múgica, Jou, Sakho (11), Dani García (2) i Alvaro Muñoz. 29/54 de 2. 3/18 triples (2 Costa i 1 Lundberg). 8/13 lliures. 39 rebots (10 Trias). 15 assistències (4 Costa i 4 Trias) i 84 de valoració (.CB PRAT:Portugués (5), Johnson (9), Agada (7), Cate (11), Campbell -cinc inicial-, Martí (5), Coby (7), Sese (2), Josep Pérez (9) i Blanch (7). 14/36 de 2. 8/22 triples (3 Pérez, 1 Martí, 1 Coby, 1 Johnson, 1 Agada i 1 Portugués). 10/13 lliures. 27 rebots (5 Agada). 14 assistències (4 Pérez) i 59 de valoració (15 Cate).PARCIALS:15-11, 16-22 (31-33); 20-11 (51-44) i 24-18 (75-62).

El Nou Congost va tornar a viure una nit que va recordar les de l’ACB. L’afició lliurada i un duel perillós que el Prat va estar a punt d’aigualir després d’un primer temps dur. Però la segona part va ser amb una autoritat absoluta per als d’Aleix Duran. Ara els manresans es jugaran el 7 de gener al Barris Nord de Lleida –10 euros autocar i entrada– el seu bitllet per a la copa de la Princesa contra el Breogán. Perdent també es podria classificar. El Prat ha de guanyar i esperar, però quasi és un miracle. El triomf del Manresa i la desfeta del Melilla deixa els manresans a la pole position cap a l’ACB.

El derbi va començar amb un ICL Manresa que semblava anar per feina per evitar un contratemps. Amb un Trias estel·lar (7 punts, 2 rebots i 10 de valoració) els de Duran van obrir forat i van motivar el temps mort i les rotacions dels d’Arturo Àlvarez (9-0). Els manresans van eixamplar la renda davant la sorpresa general (11-0 després d’una cistella d’Allen), però el Prat va reaccionar i va anar retallant de mica en mica la diferència demostrant la seva qualitat i sobretot l’experiència d’alguns dels seus jugadors en la categoria, com Marc Blanch i Josep Pérez, que amb un triple va certificar la remuntada parcial (18-20). La igualtat es va mantenir fins al descans (31-33). Al segon temps, però, el Manresa es va adaptar al ritme d’intensitat i agressivitat defensiva que havia imposat el Prat i el tercer quart va ser una altra història perquè el domini del rebot manresà va neutralitzar el poc encert en el tir (3/18 triples). El Prat, sense Andriusekevicius, va naufragar en la pintura. Els manresans van agafar un coixí en el tercer quart que van mantenir la resta del matx. També hi va haver pluja de peluixos a la pista en una acció solidaria amb Creu Roja.

18
rebots ofensius
va atrapar l’ICL Manresa amb Trias (10) i Allen (9) dominant. La baixa d’Andriuskevicius, clau.
El tercer quart hem començat amb tres errors i ja ens han condicionat perquè hem anat a remolc
Arturo Àlvarez
TÈCNIC DEL CB PRAT
El moment en què hem igualat la duresa defensiva del Prat ha estat el factor determinant
Aleix Duran
TÈCNIC DE L’ICL MANRESA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)