NBA

Els Cavs segueixen massa perduts

NBA. El doble doble de Marc Gasol (22-11) no pot evitar una altra derrota dels Grizzlies. Els TWolves, envalentits

La jornada

Hornets - Jazz

99 - 88

Pacers - Cavaliers

97 - 95

Wizards - Magic

125 - 119

Hawks - Nets

105 - 110

Bucks - Warriors

94 - 108

TWolves - Knicks

118 - 108

Pelicans - Blazers

119 - 113

Nuggets - Grizzlies

87 - 78

Suns - Rockets

95 - 112

Vuitena derrota en els darrers onze partits. Aquesta és la realitat actual a Cleveland. La matinada de divendres els Cavs van caure per tercer cop seguit, en aquest cas a Indiana (97-95), en un partit en què anaven perdent per 22 punts de diferència. Els dos anteriors van encaixar un marge escandalós de menys 62, entre els dos partits. Perduts.

I és que amb aquesta dinàmica, el Rei, LeBron James (27 punts, 11 rebots i 8 assistències), sembla ara lluny de recuperar cap tron –segueixen tercers a l’est, però amb els Heat ja molt a prop–, tot i els missatges d’esperança llançats per un veterà de la lliga, el seu base, José Manuel Calderón: “Han estat dues setmanes dures fora de casa, però sabem on volem anar i com fer-ho. Junts”, va dir l’extremeny en el seu compte de Twitter.

Ben diferent és la dinàmica dels nous TWolves, que després de superar els Knicks (118-108) amb una actuació demolidora de Karl Anthony-Towns (23 punts, 15 rebots, 9 assistències), clau perquè l’equip de Minnesota sumés la quarta victòria consecutiva i l’onzena en els darrers catorze partits. Els Spurs (tercers) ja senten al clatell l’alè dels TWolves a l’oest.

Marc Gasol, dominador

Un altre interior, Marc Gasol, també va brillar en la jornada del divendres, amb un doble doble de 22 punts i 11 rebots, que no va impedir una nova derrota dels Grizzlies de Memphis, en aquest cas a Denver (87-78). Tampoc va evitar la derrota un altre català, Ricky Rubio. Els seus set punts, set rebots i quatre assistències van ser insuficients per als Jazz en la seva visita a Charlotte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)