FCBQ

bàsquet

Copa Catalunya

Tot a punt a Sabadell per l’All-Star de la copa

Copa Catalunya. Ahir es van presentar els partits entre els millors jugadors i jugadores de la categoria en una ciutat entregada a la festa

El pavelló Nord va viure ahir la presentació de la segona edició de l’All-Star de la copa Catalunya, que convertirà la ciutat vallesana en una festa del bàsquet català el pròxim cap de setmana. Sabadell agafa el relleu a Cornellà, on l’any passat va ser un èxit. El partit de les estrelles masculí es jugarà dissabte (18 h) i després hi haurà el concurs d’esmaixades. Diumenge serà el torn de les noies (18 h) i després hi haurà el concurs de triples. Tot es veurà per les televisions de proximitat i pel canal 159 de Movistar Plus. També hi haurà activitats paral·leles com el IV Fòrum Albert Gasulla amb Fabián Téllez i Toni Caparrós. L’entrada és gratuïta descarregant una invitació al web de la federació catalana. En l’acte hi van ser presents representants de jugadors i jugadores i de tècnics. També l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; el president de la FCBQ, Joan Fa, i el conseller delegat de La Xarxa de Comunicació Local, Francesc Pena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)