FCBQ

El tercer quart trenca els saltencs

SALT 52 MATARÓ 68

SALT:Artiz (7), Perez (13), Carrera, Jurado (3), Mateu (15) –cinc inicial–; Manzano (6), Capell (3), Portaló, Figueras, Ballell (2), Carpintero (3). 6 triples: 1 Jurado, Manzano, Mateu, Artiz, Capell, Carpintero. 4/8 en tirs lliures. 18 faltes.MATARÓ:Bellot (1), Puig, Sànchez (9), Serra (16), Traver (18) –cinc inicial–; Lluch (6), Teixidó, Juanola (8), Cànovas, Varela, Cuixart (10). 12 triples: 6 Traver, 2 Cuixart, 1 Lluch, Sànchez, Serra, Juanola. 10/15 en tirs lliures. 17 faltes.PARCIALS:19–20, 13–15, 12–22, 8–11.COMENTARI:Un Salt amb baixes no va poder fer front al líder, tot i competir molt bé en el primer quart. I és que la sortida dels saltencs va ser molt bona, fins que els visitants van començar el seu recital de triples. Les penetracions fàcils del Mataró també van fer mal i, en el descans, el rival ja manava al marcador (32-35). En la represa els locals, que van mantenir un bon to defensiu, es van desinflar, amb molts problemes per atacar la zona mataronina.