FEB

No fallen contra un rival directe

EBA. Un esplèndid segon quart (22-10) marca el camí del triomf del Quart, que no va patir

quart 73 roser 60

QUART GERMANS CRUZ:Zniteka (16), Coderch (5), Jiménez (10), Agustí (5) i Montalat (8) –cinc inicial–; Palol (6), R. Serra, Camós (10), M. Serra (3), Vila (10). 15/35 en tirs de dos, 10/20 en triples (2 Jiménez, Camós i Vila, 1 Zniteka, Coderch, M. Serra, Agustí) i 13/16 lliures. 39 rebots (9 Zniteka i Montalat), 17 assistències (4 Camós) i 88 val. (19 Zniteka).CLUB BÀSQUET ROSER:Roure (3), Assalit, Montalvo (8), Gavaldà (6) i Palmer (6) –cinc inicial–; Sulleva (14), Pujadas, Abelló (2), Huertas (10), Auge (3) i Tubert (8). 17/41 en tirs de dos, 5/24 en triples (2 Huertas, 1 Sulleva, Roure, Auge) i 11/13 en tirs lliures. 29 rebots (12 Sulleva), 6 assistències (2 Assalit) i 48 de valoració (21 Sulleva).PARCIALS:18-18, 22-10 (40-28), 21-17 (61-45) i 12-15 (73-60).

Triomf sòlid i clau del Quart Germans Cruz contra el cuer i rival directe, que treu els de Carles Ribot de la zona de promoció. Els quartencs van protagonitzar un segon quart esplèndid en què van basar la seva victòria. La bona defensa de l’equip, en general sobre el base rival, Xavi Assalit, va col·lapsar el Roser. Vila i Coderch van aturar el director de joc visitant, i el grup va anar creixent en atac i prenent decisions fàcils. La circulació i la lectura van ser bones i en el descans el Quart dominava per 40-28. El marge en la represa es va ampliar a més 22, amb el rival grogui. Va ser en el darrer període que va arribar la reacció dels barcelonins, que es van posar a vuit. Un temps mort local va tornar l’energia i el seny al Quart, que va liquidar el partit.