FEB

bàsquet

Lliga Femenina

Un triple final de Majstorovic enfonsa el Sant Adrià (82-81)

Lliga Femenina. Quarta desfeta seguida de l’equip de Téllez, superat per l’encert exterior de les locals

EL PASTOR ZAMARAT 82 SNATT’S SANT ADRIÀ 81

EL PASTOR ZAMARAT:Butler (3), Ivezic (9), Lizarazu (15), Vega (10) i Michael (15) –cinc inicial–; López (10), Diarra (4), Majstorovic (13), García i Vukoje (3). 19/40 de 2, 11/26 triples (3 Lizarazu i Majstorovic, 2 Michael i 1 Butler, Ivezic i López), 11/18 tirs lliures, 36 rebots (12 Vega), 13 assistències (4 Vega) i 78 de valoració (24 Vega).SNATT’S SANT ADRIÀ:Peña (6), Arrojo (14), Claret (2), Coulibaly (6) i Riley (18) –cinc inicial–; López (6), Hurtado, Llobet (6), Reisingerova (23) i Kovacevic. 25/43 de 2, 5/15 triples (2 López i Llobet i 1 Riley), 16/19 tirs lliures, 30 rebots (7 Reisingerova), 10 assistències (3 Riley i Arrojo) i 88 de valoració (27 Reisingerova).PARCIALS:17-24, 23-23 (40-47); 18-17 (58-64) i 24-17 (82-81).COMENTARI:El Sant Adrià (9-11) va encaixar a Zamora (5-15) la quarta derrota seguida per culpa d’un triple a cinc segons de Majstorovic (3/4). Les de Fabián Téllez van començar dominant amb mà ferma, amb l’atac molt repartit (17-24). En el segon quart poca cosa va canviar, amb l’equip adrianenc seriós i imposant el joc d’equip. Però tornant tot va canviar. Les locals, que havien fet 4/13 triples en la primera part, van entrar en ritme ofensiu a partir del minut 25 (50-57), i el Sant Adrià va veure com li empataven el matx poc després de començar el darrer quart (64-64). A partir d’aquí, partit nou, possessió a possessió, i decidit en els darrers segons, amb una cistella de Reisingerova (15 punts en la segona meitat) quan en faltaven onze (79-81), feta miques pel triple posterior de Majstorovic. Dissabte (19 h) l’equip rebrà el Mann Filter.