FEB

Bàsquet

Lliga femenina

Una més per a l’Spar Citylift Girona

Bàsquet. Lliga Femenina. L’equip gironí ha superat el Guipúscoa per 89-60. En canvi, el Cadí la Seu ha perdut a Saragossa (64-58) i l’Snatt’s Sant Adrià, a Zamora (82-81)

L’Spar Citylift Girona ha superat per 89-60 l’IDK Guipúscoa i és l’únic equip català que ha aconseguit la victòria en la 20a jornada de la Lliga Femenina. Nádia Colhado (17) i Astou Traore (14) han estat les màximes anotadores gironines.

L’Uni ha manat d’inici amb Colhado fent mal (10 punts seus en el 19-14. El Guipúscoa ha recorregut a una defensa zonal que ha impedit que l’Uni apliqui el seu ritme ofensiu basat en la transició i, tot i els triples de Traoré, ha anat a la mitja part només 5 punts amunt (42-37), gràcies també als punts d’Alleyne. Tornant del vestidor, recital defensiu de l’Uni, que li ha permès sentir-se còmode corrent (56-41, 25’) i rematar la feina al final del quart (68-48).

L’Snatt’s Sant Adrià ha perdut per 82-81 a Zamora malgrat els 23 punts i 7 rebots de la reapareguda Reisingerova, els 18 de Riley i els 14 d’Arrojo. El partit ha estat igualadíssim i l’ha decidit un triple de Majstorovic a cinc segons del final. L’Snatt’s ja estava salvat matemàticament des de la jornada anterior.

A Saragossa, el Cadí ha anat a remolc del Mann i ha acabat ajustant el resultat (64-58). Helena Oma ha aportat 12 punts insuficients contra Ocete (11 i 9 assistències), Ferrari (24), Barbeee (15) i Pascua (10 i 10 rebots).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)