FEB

Apagada en el tram final

Lliga Femenina. La Seu no va anotar en els darrers cinc minuts i va perdre un partit que dominava per 10 punts (62-52) encaixant un 0-14

cadí la seu 62 bembibre 66

CADÍ LA SEU D’URGELL:Kraker (8), Díaz (8), Montoliu (4), Bahí, Richards (16); Lo (2), Vilaró (4), Oma i Ramírez (20). 19/46 de dos, 6/21 triples (2 Kraker, Díaz i Ramírez) i 6/7 en tirs lliures. 32 rebots (9 Ramírez), 13 assistències (3 Díaz i Montoliu) i 49 valoració (24 Ramírez).BEMBIBRE:Brown (19), Pasic (13), Grant-Allen (7), Stanacev (9) i Gustavsson (11); Astrom (2), Aliaga, Ndoye i Rakovic (5). 17/39 dos, 8/27 triples (3 Pasic i Gustavsson, 1 Brown i Stanacev) i 8/12 ll. 48 reb. (10 Grant-Allen), 14 ass. (6 Stanacev) i 81 val. (17 Grant i Gustavsson).PARCIALS:21-20, 13-11 (34-31), 18-11 (52-42) i 10-24 (62-66).COMENTARI:Pas enrere del Cadí en la lluita per entrar al ‘play-off’ en perdre un partit que guanyava de 10 a cinc minuts del final. El 13-3 de sortida, amb dos triples de Kraker i un de Díaz, va quedar neutralitzat pel Bembibre al final del primer quart (21-20). En el segon, els punts de Ramírez no van evitar que les visitants seguissin enganxades al partit en el descans (34-31). En la represa Ramírez i Richards seguien portant el protagonisme anotador de les alt-urgellenques, que als vuit minuts controlaven més i millor el resultat: 50-37. A cinc minuts del final i amb 62-52 va arribar l’apagada de la Seu, que ja no va anotar més. Díaz va fallar en l’atac clau i el Cadí va perdre després d’encaixar un 0-14, amb Stanacev com a líder.