Més bàsquet

Pau Ribas, ambaixador del Globasket

Torneig. Es disputarà la setmana vinent a Lloret de Mar amb la presència d’equips del Barça, el Baskonia i el Beskitas, entre d’altres

Pau Ribas va assistir a la presentació a Lloret de Mar com a ambaixador del torneig Globasket –l’exjugadora de l’Spar Citylift Girona Leo Rodríguez, ara al Wisla, farà aquest paper en l’apartat femení–, que es disputarà del 24 al 29 de març. “És un torneig enfocat a la formació. Quan jo hi participava no era només bàsquet, era una experiència personal que recordes sempre. En el món professional és més normal, però en el món formatiu és més difícil trobar-te un torneig així”, va explicar el blaugrana.

En total hi haurà 87 equips dividits en grups d’elit i nivell A amb categories de12 anys fins a16. Al torneig hi haurà equips de prestigi com el Barça, el Baskonia i el Besiktas, entre d’altres. Hi haurà molta representació catalana. En la categoria masculina participaran equips com el Bàsquet Girona, el CEB Girona, el Barça, el Manresa, el Vic, la UE Mataró i el Lloret de Mar. En la categoria femenina participaran el Unió Girona, el CBS Barça, el Granollers, l’AECAM, el Santa Monica i el Lloret de Mar.

87
equips
disputaran el Globasket 2018, en categories d’entre 12 i 16 anys.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)