Més bàsquet

El MIC Basketball agafa impuls per ser un referent

Torneig. Pierre Oriola i Núria Martínez exerceixen d’ambaixadors de la competició, que es farà del 28 de març a l’1 d’abril amb finals a Fontajau

Pierre Oriola i Núria Martínez seran els ambaixadors del torneig MIC Basketball que es farà del 28 de març a l’1 d’abril. La presentació de la competició es va realitzar a l’Auditori de Girona, la ciutat que serà la seu principal del torneig. Després d’un inici prudent, el MIC del bàsquet agafa aquest any una embranzida definitiva per situar-se com a torneig de referència.

Les finals es disputaran al pavelló de Fontajau però el torneig creix de mides i escamparà els seus partits per 16 poblacions gironines (Vidreres, Bescanó, Girona, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Cassà de la Selva, la Bisbal, Santa Cristina d’Aro, Begur, Calonge, Caldes de Malavella, Fornells de la Selva, Vilobí d’Onyar i Sils). El torneig està en una evolució constant i després d’un inici de tempteig l’any passat, ja ha doblat el nombre d’inscripcions respecte l’any passat (112 equips aquest any, 60 equips al 2017), amb clubs i equips de primer nivell mundial (Unicaja, Partizan, València, Scios, Besiktas, Khimki, Barça, Joventut...)

Records i consells

Pierre Oriola creu que aquest torneig és important en la formació dels nens: “Estan fent l’esport que els agrada i han de viure aquesta experiència amb l’equip, han de compartir tot el que facin. Sempre recordaré quan vaig anar a aquests tornejos amb la selecció i amb el Manresa”.

Núria Martínez va parlar de la importància que tenen aquestes estades per als joves: “S’ho han de passar bé. Han d’aprendre’n, han de xuclar bàsquet, han de fer pinya en els seus equips”.

Que s’ho passin bé, que aprenguin, que xuclin bàsquet i que facin pinya amb els seus equips
Núria Martínez
Jugadora de l’spar citylift gir.
Estan fent l’esport que els hi agrada, tenen que compartir i viure l’experiència amb l’equip
Pierre Oriola
JUGADOR BARÇA LASSA
Estem contents amb la força i l’empenta que està agafant el MIC Basketball
Juanjo Rovira
PRESIDENT DEL MIC
12
categories
(sub 18, sub-16, sub-15, sub-14, sub-13 i sub-12) i 16 seus de competició.
200
persones
en l’organització, entre àrbitres, auxiliars, metges, fisioterapeutes...
112
equips
participaran en el MIC Basketball 2018, gairebé el doble que l’any passat (60).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)