FEB

L’Actel i el Prat, amb objectius antagònics

LEB Or. Els lleidatans persegueixen evitar el descens i els potablava volen l’ascens directe

Barris Nord viurà avui un duel amb dinàmiques contraposades. A l’Actel Força Lleida, s’hi ha instal·lat el neguit després que la darrera derrota (cinquena seguida) li ha reduït el marge de seguretat respecte del descens a un triomf. Això ja va provocar l’acomiadament del tècnic Borja Comenge. Fins que no li trobin un substitut, serà el seu assistent, Jorge Serna, qui es farà càrrec de l’equip. Els lleidatans són catorzens (10-17). De la seva part, el Prat –segon i 21-6– està obligat a vèncer per continuar posant pressió al Breogán, el líder, que té un triomf més i l’average. Els gallecs visiten el Palma, un equip clarament a l’alça.

També avui jugarà l’ICL Manresa (20-7), que, després de la patinada de la darrera jornada a Logronyo, ha de derrotar el Sammic, el penúltim (9-18). Ho farà sense Guillem Jou, que estarà un mes de baixa per una lesió en un peu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)