FEB

ESPORTS

BÀSQUET

Credibilitat i aparador total

Lliga femenina. L’Snatt’s Femení Sant Adrià tanca dissabte el debut a l’elit; Poza és molt clar: “Hem ofert la renovació al Fabián però no podrem retenir Reisingerova, Arrojo ni Coulibaly”

El somni de l’Snatt’s Femení Sant Adrià a l’elit del bàsquet espanyol arriba dissabte al punt final amb nota alta i amb molts reptes difícilment superables després d’una temporada brillant. El seu director esportiu, Dani Poza, arquitecte de l’èxit de l’entitat, diu que ara mateix el problema és que superar-se és molt complicat: “Ha estat tot inesperat, quan construíem la plantilla planificàvem ser la tercera pitjor plantilla, que volia dir assolir la permanència, i les moltes victòries de la primera volta ens han rebaixat molt la pressió i la tensió esportiva.”

Téllez, objectiu número 1

Amb clubs pensant ja en el curs vinent són molts els ulls que s’han posat en la plantilla adrianenca. El fet de ser el pitjor pressupost de la lliga femenina fa que el marge de maniobra sigui curt, però no per això renunciaran a res: “Hem ofert la renovació al Fabián Téllez, ell ho sap i estem pendents de les possibilitats econòmiques que tinguem per garantir el que volem totes dues parts.” Téllez no només ha rebut el reconeixement dels seus col·legues i d’altres clubs sinó de la Federació Espanyola, que compta amb ell per poder estar en el cos tècnic d’alguna selecció espanyola a l’estiu, segurament la U16. Pel que fa al futur de la plantilla, Poza toca de peus a terra: “Hem demostrat que tenim paraula, ens vam atrevir amb les joves i vam donar protagonisme a apostes com Reisingerova, Arrojo o Coulibaly, crec que els hem obert un futur molt prometedor a la lliga femenina o a Europa i sabem que no les podrem retenir perquè no tindria sentit per elles ni per nosaltres.” El que sí que ha aconseguit l’Snatt’s Femení Sant Adrià en només un any és credibilitat en el projecte i el projecte de planter on continua sent referent a Espanya: “Vam premiar la plantilla que havia assolit l’ascens, vam oferir la continuïtat a set jugadores i sis ho van acceptar permetent un muntatge semiprofessional; tornarem a fer el mateix però és clar que encertar en els quatre fitxatges que haguem de fer no serà fàcil ni amb tant d’èxit com aquest any perquè alguna vegada pot sortir malament quan el marge econòmic és tan baix. Ens ha costat passar el curs i sort que esportivament hem pogut dissimular les limitacions de diners que tenim.” El que és clar és que el Femení ha complert a la pista, ara les institucions han de donar-li suport als despatxos.

LES PERLES

Hem ofert la renovació al Fabián, estem pendents de les possibilitats econòmiques per garantir el que volem totes dues parts
A Reisingerova, Arrojo o Coulibaly els hem obert un futur molt prometedor a la lliga femenina o a Europa; no les podrem retenir
Encertar en els fitxatges no serà fàcil perquè amb el marge econòmic que tenim és difícil
Dani Poza
director esp. fem. st. adrià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)