ACB

Estan més que avisats

Lliga Endesa. El MoraBanc va ser escombrat a Saragossa (95-78) en la primera volta i, a més, els aragonesos arriben en un bon moment de joc

Just quan fa quatre anys de la celebració de l’ascens a l’ACB, no cal fer gaire teràpia col·lectiva per mentalitzar els andorrans que el rival d’avui, tot i que és a la zona mitjana-baixa de l’ACB, és un equip perillós. Només cal mirar enrere i mirar la primera volta, quan el MoraBanc Andorra va sortir escaldat de la seva visita al Príncipe Felipe de Saragossa, on l’equip aragonès, llavors entrenat pel destituït Jota Cuspinera, va sumar el primer triomf del curs amb un correctiu als de Joan Peñarroya (95-78). Va ser el partit en què Albicy es va lesionar en el minut 8 i en què els andorrans van fer un dels pitjors partits de la temporada.

El factor Bombonera

El MoraBanc ha encadenat fins ara nou victòries en els dotze partits que ha disputat davant de la seva afició, mentre que el Tecnyconta només ha estat capaç de guanyar en dos dels onze desplaçaments. Els andorrans, que van veure frenada la seva històrica ratxa de set victòries consecutives a la pista del Gran Canària, són conscients que la seva classificació per al play-off passa per assegurar els partits de casa. El Tecnyconta lluita per la permanència, però des de l’arribada de Pep Cargol a la banqueta ha guanyat tres partits dels últims sis, fet que els ha situat a dues victòries del descens. A més, estan competint a un nivell alt, com ho demostra que van vèncer de 20 punts el Bilbao i que a Tenerife van perdre en la pròrroga un partit que tenien guanyat. El tècnic Joan Peñarroya avisa del perill aragonès: “Tenim un partit complicat contra un rival que està fent molt bon bàsquet; des del canvi d’entrenador està jugant molt bé. Sé que per a alguns pot semblar un partit que hem de guanyar sí o sí, però en aquesta lliga si no treballes molt durant la setmana després no guanyes.” Per la seva banda, Oliver Stevic no oblida el que va passar a Saragossa: “Recordem perfectament el que va passar en la primera volta, vam jugar un molt mal partit i vam perdre clarament; això ens fa estar encara més motivats per al partit.”

La 25a jornada

Delteco - Baskonia

19 h

MoraBanc - Tecnyconta

21 h

Barça - Movistar

12.30 h (demà)

Burgos - Obradoiro

12.30 h (demà)

RETAbet - Iberostar

12.30 h (demà)

Joventut - Herbalife

12.30 h (demà)

València - UCAM

18 h (demà)

Montakit - Betis

18 h (demà)

Unicaja - Madrid

18.30 h (demà)

Jaime Fernández, amb problemes als adductors

La posició de base és clau en el partit perquè el veterà Tomas Bellas està jugant amb confiança i al ritme que més convé al seu equip. Al davant, el seu teòric maldecap hauria de ser Jaime Fernández, però el madrileny no s’ha pogut entrenar tota la setmana per problemes als adductors i caldrà veure què pot aportar. Albicy s’haurà de multiplicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)