ACB

El Barça es passeja contra l’Andorra (94-70)

Lliga Endesa. L’equip de Pesic ha atropellat el MoraBanc des del primer quart (31-12)

Quatre dies després d’haver-lo derrotat en la final de la Lliga Catalana, el Barça Lassa ha superat el MoraBanc Andorra en la Lliga Endesa (94-70) i manté la pressió al Baskonia (que juga avui a la pista del Betis) en la pugna per la segona posició de la fase regular.

Tomic (16 punts, 10 rebots i 31 de valoració), Heurtel (15 punts) i Moerman (també 15) han estat els més productius del Barça només Blazic (13) i Jelinek (12) han anotat en dobles dígits.

Els blaugrana han marcat la diferència en el primer quart. Des de la defensa (3 recuperacions) i sobretot des d’un encert descomunal (8/10 de 2 i 5/7 de 3) per tancar el període amb el matx mig trencat (31-12). Els blaugrana han perdut encert –lògic– però han mantingut l’avantatge al voltant dels 20 punts fins als últims dos minuts del segon quart, quan un 0-8 ha canviat el 47-24 pel 47-32 de la mitja part. En la segona meitat tots dos equips van anar fent (72-48 en l’últim descans).