FCBQ

L’Arbúcies segueix aspirant a la promoció

arbúcies 64 ue horta 57

ARBÚCIES:Noguera, Grau (14), Vilà (23), Pires (21), Juvanteny (4) –cinc inicial–; Sánchez, Noguer (2). 7 triples: 4 Vilà, 2 Grau i 1 Pires. 17/22 en tirs lliures. 12 faltes.UE HORTA:Ausio (10), Ferragut (3), Martínez (5), Ferrer (13), Isern (14) –cinc inicial; Roa (2), Ribas, Cruells (2), Baena (6). 5 triples: 2 Isern, 1 Ferragut, Ferrer i Martínez. 6/9 en tirs lliures.PARCIALS:20-22, 17-7, 12-16, 15-12.COMENTARI:Una setmana més l’Arbúcies, amb moltes baixes, va treure l’orgull i va poder derrotar el segon classificat del grup, la UE Horta, i manté així les seves aspiracions de jugar la promoció. Els visitants van dominar durant els primers minuts del partit contra un conjunt local que no acabava de trobar un ritme constant en el joc. A mitjan segon quart, però, els arbuciencs van tenir uns instants brillants i amb un parcial de 14-0 van capgirar el resultat (34-26). A partir d’aquí, els locals ja no perdrien l’avantatge.