FCBQ

L’Olot, a un pas de la permanència

olot 64 cervera 51

OLOT:Labrador (7), Coma (4), Martí (4), Roca (13), Sala (8) –cinc inicial–; Gutiérrez (9), Pujolar (4), Rius (15) i García. 7 triples: 2 Roca, 2 Rius, 1 Labrador, 1 Sala i 1 Gutiérrez. 15/22 en tirs lliures. 18 faltes personals.CERVERA:Òdena (5), J. Tella (11), Marsol (12), Diame (21), E. Tella –cinc inicial–; Freixes (2). 6 triples: 3 Diame, 2 Marsol i 1 J. Tella. 11/16 en tirs lliures. 15 faltes personals.PARCIALS:17–8, 16–6, 16–22 i 15–15.COMENTARI:Victòria olotina per gairebé assolir la salvació. La primera part de les locals va ser de les millors de la temporada, excel·lents defenses i atacs molt ben acabats. Amb un ritme molt alt, el conjunt garrotxí va aconseguir arribar al descans amb el partit encarrilat (33–14). Tanmateix, la relaxació va jugar una mala passada a l’Olot que, a cinc minuts del final, va veure com el rival se situava a només tres punts. Finalment, les jugadores de Werner Estellé van centrar-se i van segellar el primer partit de l’eliminatòria.