NBA

Doncic, triat amb el número tres pels Hawks i traspassat als Mavericks

NBA. Abans de l’eslovè del Madrid, han estat escollits DeAndre Ayton, amb el número u pels Suns, i Marvin Bagley III, amb el número dos pels Kings

El base del Real Madrid, l’eslovè Luka Doncic, ha estat seleccionat amb el número tres en el draft de l’NBA, que ha tingut lloc al Barclays Center de Brooklyn (Nova York). L’equip que ha triat Doncic ha estat Atlanta Hawks, però ha venut els seus drets als Dallas Mavericks, que ja havien expressat el seu interès pel jugador. El propietari dels Mavericks, Mark Cuban, té una admiració especial pels jugadors europeus i veu en Doncic el relleu del veterà Dirk Nowitzki, que continuarà una altra temporada més a Dallas malgrat els seus 40 anys. L’experiència internacional de l’eslovè el projecta com un titular segur en l’equip que els Mavericks presentin la temporada que sota la direcció de Rick Carlisle.

Per altra banda, complint tots els pronòstics, el pivot de les Bahames DeAndre Ayton ha estat elegit amb el número u. Ayton, de 19 anys, format a la Universitat d’Arizona, va presentar mitjanes de 20 punts i 11 rebots la passada temporada. És el primer jugador de Bahames triat en el primer lloc del sorteig i podrà signar un contracte de novell per 8,2 milions de dòlars. “Sabia que era el millor i el número u”, ha manifestat el jugador després de donar-li la mà al comissionat de l’NBA, Adam Silver. “El moment de la reconstrucció ha arribat als Suns”, ha afegit. Ayton tindrà com a nous companys l’escorta hispà Devin Booker i l’aler Josh Jackson, amb qui espera formar un trio dominant sota la direcció del nou entrenador de l’equip, el serbi-americà Igor Kokoskov.

Tampoc hi va hagut sorpresa amb la selecció del número dos, feta pels Kings de Sacramento, que s’han decidit per l’aler-pivot Marvin Bagley III, de 19 anys, format a la Universitat de Duke. Per a molts dels analistes Bagley III és el millor jugador que s’ha presentat en el draft. Els Grizzlies de Memphis, per la seva banda, també han fet bons els pronòstics en aconseguir amb el número quatre a l’aler-pivot Jaren Jackson Junior, de 18 anys, format a la Universitat de Michigan State, a qui se’l considera el jugador perfecte per treballar al costat del base Mike Conley i el pivot català Marc Gasol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)