FCBQ

La fase final de LEB Plata serà a Santa Coloma

Lligues catalanes. El Bàsquet Girona se les haurà en la prèvia amb el Vic, mentre que el Quart i el Salt estaran en el mateix grup a EBA

Com ja va passar en les edicions del 2010 i el 2011, la lliga catalana LEB es tornarà a dividir en dues categories, Or i Plata. A Plata, el Bàsquet Girona i el Vic disputaran una prèvia –són els dos equips que han pujat aquest estiu–, a Santa Coloma de Farners, el 12 de setembre (20.30 h). El guanyador se les haurà amb l’Hospitalet en la final del dia 15, també a la localitat selvatana (18.30 h). Qui obtingui el títol de la Plata accedirà a les semifinals de la lliga catalana de LEB Or, contra el Prat. L’altra la jugaran el Força Lleida i el Barça B. Les semifinals es jugaran en format anada i tornada. La final està fixada per al 29 de setembre, però no té seu.

A EBA, els 24 catalans de la categoria es troben repartits en vuit grups de tres equips. Els dos equips gironins de la categoria es troben en el 2, juntament amb l’Arenys, el vinculat de la Penya. El Quart, actual campió, obrirà el foc a la seva pista el 9 de setembre (19 h), contra el combinat maresmenc. El dia 11, l’Arenys rebrà el Salt (18.30 h) i la primera fase es tancarà el dia 15 amb el derbi gironí, a Salt (18 h). Els campions dels vuit grups es classificaran per a la fase final, amb una eliminatòria a anada i tornada (12 d’octubre i 1 de novembre), prèvia a la final a quatre, els dies 2 i 3 de febrer del 2019.

La Lliga Femenina 2

Es manté el format habitual de final a quatre, però enguany es jugarà una eliminatòria prèvia entre els dos nouvinguts a la categoria (Boet Mataró i Cerdanyola), en format d’anada i tornada. Qui s’imposi jugarà contra el Lima Horta en una de les semifinals. En l’altra, se les hauran el Segle XXI i el Barça CBS. La final a quatre se celebrarà el 29 i 30 de setembre.

*LEB Or
Prat, Força Lleida i Barça Lassa
*LEB Plata
Hospitalet, Vic i Bàsquet Girona
*EBA
-Grup 1: CBT, Valls i Salou -Grup 2: Arenys, Quart i Salt -Grup 3: Castellbisbal, Esparreguera i Martorell. -Grup 4: Sant Josep, UB Sant Adrià i el Masnou. -Grup 5: Castelldefels, Cornellà i Barberà. -Grup 6: Mataró, Boet Mataró i Mollet. -Grup 7: Pardinyes, Igualada i MoraBanc Andorra B -Grup 8: SESE, Martinenc, JAC Sants.
*Lliga Femenina 2
Boet Mataró, Cerdanyola, Segle XXI, Barça CBS i Lima Horta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)