FEB

Els més matiners

LEB Or. El FC Barcelona Lassa B començarà la pretemporada dilluns vinent, mentre que el Prat i el Força Lleida ho faran el dia 27

El FC Barcelona Lassa B serà, de molt, l’equip més matiner de la segona categoria del bàsquet estatal, ja que arrencarà la pretemporada dilluns vinent. Serà a la ciutat esportiva Joan Gamper, on el nou màxim responsable de l’equip, Diego Ocampo, començarà la preparació, unes sessions en les quals, a més de jugadors del segon equip, també n’hi haurà del júnior. No serà fins a quinze dies després, el dilluns 20, que es posarà en marxa l’Araberri, mentre que la immensa majoria dels equips de la LEB Or iniciaran la feina el dilluns 27, entre aquests el Prat de Dani Miret i el Força Lleida de Jorge Serna –en aquest cas, els jugadors catalans de l’equip ja s’exercitaran des de la setmana abans.

Els primers partits oficials (Lliga Catalana) estan programats per al segon cap de setmana de setembre, mentre que la primera jornada de lliga està fixada per al 5 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)