FEB

El Bàsquet Girona fitxa Nil Angelats

LEB Plata. El base gironí, que va jugar el curs passat en el Mollet (EBA), és el primer reforç per a la temporada que ve

El Bàsquet Girona ha arribat a un acord per a la propera temporada amb Nil Angelats. El base, nascut a Girona i resident a Vilablareix (1,85m, 13-6-1993), es converteix en la primera peça del sènior, que enguany militarà a LEB Plata.

Format a les categories inferiors del Vedruna Girona i el CB Salt, Angelats va marxar l’estiu del 2011 al CB Sant Nicolau (EBA), quan era el vinculat del Bàsquet Manresa. Allà, hi va estar cinc temporades en dues etapes diferents (2011-15 i 2016/17). En aquest període, va arribar a participar en set partits en l’ACB amb el club del Bages. Pel mig, va viure una experiència a l’estranger, al Licher Basket de la 2a divisió d’Alemanya (2015/16). El curs passat, va jugar en el CB Mollet, també a EBA, on hi va fer 14,2 punts i 3,4 assistències en 28 minuts de mitjana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)